Verkiezing Eikoningin 2015

Eikoningin 2015, Tessa Colpaert

Hallo Kruishoutemnaar of andere geïnteresseerde! Ik ben een 23-jarige sportieve, sociale leerkracht LO en biologie in wording uit Deinze. Als volleybalspeelster bij KRUVOC Kruishoutem verloor ik toch ook wel een beetje mijn hartje aan Kruishoutem. Des te meer reden om mee te dingen naar het kroontje en de titel eikoningin 2015!

1ste eredame, Marie-Céline Verhelst

Ik ben Marie-Céline Verhelst, 22 jaar en woonachtig te Nokere. Ik heb Handelswetenschappen gestudeerd aan de UGent en werk sinds kort bij Machinery Resale waar ik verantwoordelijk ben voor de verkoopsadministratie en de logistiek. In mijn vrije tijd help ik thuis op de boerderij en ben ik actief in het verenigingsleven van Kruishoutem, zo ben ik bestuurslid van KLJ Kruishoutem en van de vzw Bros. 

2de eredame, Marion De Vuyst

Ik ben Marion De Vuyst, geboren en getogen in Kruishoutem. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als medisch laborant. Aangezien ik actief lid ben van jeugdhuis Nuitgang kan je me daar vaak vinden.  Daarnaast ben ik ook nog moni op speelplein Eilaba en bij Kazou. Ik hou er van om sportief bezig te zijn. Nog een laatste weetje: door mijn vrienden word ik wel eens Super Mario genoemd.

Terug naar overzicht