De finalisten oefenen na de preselectie een bepaalde choreografie in, om zo een wervelende show te presenteren.  Er wordt rekening gehouden met de voorstelling, intellectuele- en algemene kennis alsook de taalvaardigheid. De kandidaten bereiden ook een eigen act voor.

Wie komt in aanmerking?

Alle aantrekkelijke jongedames met de nodige algemene ontwikkeling en die zich vlot in het Nederlands kunnen uitdrukken.
Je bent op de dag van de verkiezing minstens 18 en max 27 jaar.

Weetjes over de verkiezing

De Eikoningin wordt definitief eigenares van een personenwagen geschonken door het eicomite in samenwerking met een garage. Korte intensieve voorbereiding.
Onze verkiezing is de meest vrouwvriendelijke verkiezing van België.

Schrijf je vandaag nog in!

Verkiezing Eikoningin

SMS MISS 01 NAAR 6016

Margot Vandenhende

Ik ben Margot. Een jonge, spontane 21-jarige studente Psychologie. Met andere woorden, wie zin heeft in een babbeltje: altijd welkom! Ik ben opgegroeid in Kruishoutem. Vandaar dat het fantastisch zou zijn om mijn gemeente te mogen vertegenwoordigen als eikoningin! Ik heb jarenlang gedanst, hopelijk kunnen jullie hiervan genieten op de show. Tot dan!

SMS MISS 02 NAAR 6016

Laura Devos

Ik ben Laura Devos, 18 jaar en afkomstig uit Oostkamp. Als afgestudeerde kok en kelner, specialiseer ik mij dit jaar nog in drankenkennis.
Ik heb deze richting gekozen omdat ik graag met mensen omga.
In het weekend werk ik als sommelier in een sterrenzaak te Brugge.
De verkiezing spreekt mij aan omdat ik hierdoor nieuwe mensen kan leren kennen en een mooie levenservaring rijker zal zijn.

SMS MISS 03 NAAR 6016

Céline Van Glabeke

Ik ben Céline Van Glabeke, 27 jaar en een echte Kruishoutemnaar. Na mijn studies in het Sociaal-Cultureel Werk en de Pedagogische Wetenschappen, werk ik nu als orthopedagoge in vzw Heuvelheem. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van Jeugdhuis Nuitgang, heb ik een enorme liefde voor muziek en hou ik van fotografie. Samen met de andere kandidates, ga ik met een deelname aan Eikoningin 2017 een mooi avontuur tegemoet. Alvast tot op Pasen!

SMS MISS 04 NAAR 6016

Charlotte Heirman

Hey Ik ben Charlotte vanuit Laarne.
Ik word 21 jaar en studeer maatschappelijk werk, en werk als ondersteuning van de leerlingbegeleiding in het deeltijds onderwijs te Gent.
Dans docent bij DIOP dansschool en danser bij Made2Move, model voor Belgium Digital.
Verder ben ik dagelijks bezig met honden en katten samen met Wheels4Animals en bij de dierenbescherming. Soms neem ik teveel hooi op mijn vork, maar ben een echte doorzetter!

SMS MISS 05 NAAR 6016

Lisa De Schepper

Mijn naam is lisa de schepper,
Ik ben 22 jaar en kom uit deinze
Ik ben een vriendelijke sociale meid met het hart op de tong en het zou een eer zijn om Kruishoutem een jaar lang te mogen vertegenwoordigen als eikoningin

SMS MISS 06 NAAR 6016

Tessa D'Oosterlinck

Als 24-jarige creatieve duizendpoot, afkomstig uit Deinze, ga ik dansend door het leven als interieurarchitecte en grafisch designer.
Ik ben dan ook te typeren als een perfectionist met een duidelijk doel voor ogen. Zo ben ik een zelfstandig en sociaal persoon die graag nieuwe uitdagingen aangaat.
Hierbij wens ik dan ook Kruishoutem te mogen vertegenwoordigen als Eikoningin 2017. Creatieve groetjes, Tessa D'Oosterlinck.

SMS MISS 07 NAAR 6016

Lauren De Vlieger

Met de quote 'Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?' doe ik mee aan Eikoningin 2017.
Ik ben Lauren De Vlieger, 21 jaar en afkomstig uit Deinze.
Dit jaar zal ik afstuderen als Sociaal Werker.
Normaal ben ik vaak te vinden in de fitness, maar eerst maak ik met veel plezier tijd om deze uitdaging aan te gaan!

SMS MISS 08 NAAR 6016

Debby Deconinck

Hallo,
Mijn naam is Debby, ik ben 26 jaar en ik woon in Huise. Momenteel werk ik als opvoedster in een internaat. Werken met jongeren is iets wat ik al vele jaren doe, zowel beroepsmatig als vrijwillig. De VDS (Vlaams Dienst Speelpleinwerk) van Oost – Vlaanderen durft mijn vakanties en vrije tijd wel eens in te palmen. Dan geef ik (hoofd) animator cursus of vormingen of … Daarnaast probeer ik, waar mogelijk, als oud – leiding van KSA Huise mijn steentje bij te dragen. Luisteren, lezen en kijken van muziek, boeken en sport vervolledigen mijn passies. Als afsluiter: ik houd nogal van avontuur, uitdaging en springen in het diepe: zo trok ik het voorbije halfjaar met de rugzak door Azië en sta ik op 16 april op het podium van miss eikoningin 2017.
Spannend, ik voel de kriebels al!

SMS MISS 09 NAAR 6016

Lizie Vanbrabant

Ik ben Lizie Vanbrabant, 21 jaar en ik studeer momenteel kleuteronderwijs in Leuven. Mijn roots liggen in 'de Limbuuurg'. Elke maandag en donderdag smijt ik mij als sportcoach bij de KULeuven. Ik zou graag Kruishoutem beter willen leren kennen aangezien mijn schoonfamilie hier dichtbij woont. De verkiezing van Eikoningin is hier de uitgewezen kans voor!